zak software to manage hotel reservations

cristian@gradinavlahiia.ro | 0729.883.109 | Albastrelelor 24, Snagov  | Program Luni - Marti inchis & Miercuri - Duminica 12:00 PM - 22:00 PM

cristian@gradinavlahiia.ro | 0729.883.109 | Albastrelelor 24, Snagov

Grădina Vlahiia

Restaurant - Pizzerie - Pensiune Agroturistică

Bine ați venit!

 

Gândită ca o oază de tihna si omenie in apropierea Bucureștiului, la Snagov Sat, GRĂDINA VLAHIIA este un loc desprins dintr-o poveste. Portile agroturismului si pensiunea sunt gata sa primeasca oaspeti, iar restaurantul si pizzeria sunt deschise publicului intreaga saptamana.

Povestea

Odihna

Restaurant

Povestea noastră

Mă numesc Cristian Dumitrescu, iar Grădina Vlahiia este proiectul meu de suflet – un loc binecuvântat, hărăzit de Dumnezeu cu toate cele de trebuință unui trai în armonie cu natura. În această Grădină se împletesc toate firele vieții mele, de la valorile tradiționale românești, deprinse în Făgărașul copilăriei, la influențele culturale asimilate în Canada și Toscana.

Atât aceste două melaeguri străine ce mi-au devenit acasă, cât și amintirile copilăriei, m-au învățat să apreciez dintotdeauna tihna unui rost simplu, inspirat de rânduiala pământului, dar și confortul ridicat la rang de artă, pasiunea pentru detaliu și satisfacția lucrului bine făcut, menit să reziste în timp, pentru a servi ca model generațiilor următoare.

citește mai mult >>

Ce puteți vizita la noi

Case Maramureșene
Muzeul Icoanei
Muzeul Țăranului
Plimbări
Imprejurimi
Program & Prețuri

Restaurant

În construirea oricărui loc temeinic făcut, stau la temelie două caramizi fundamentale, anume pasiunea și experiența. Puterea rezultată din împreunarea acestor două componente fundamentale poate crea un loc ce poate fi remarcabil, ba chiar surprinzător.

Vino să descoperi mâncăruri tradiționale!

Te așteptăm la restaurant!

sau sună la 0729.883.109

Camere de Odihnă

Casa Bârsana

Casa Bârsana are patru camere. Toate camerele din casa Bârsana sunt utilate cu băi cu cabină de duş (cu hidromasaj), televizor, telefon și internet. Camerele de la etaj dispun de aer condiționat.

vezi detalii

Casa Rona

Casa Rona are patru camere. Toate camerele din casa Rona sunt utilate cu băi cu cabină de duş (cu hidromasaj), televizor, telefon și internet. Camerele de la etaj dispun de aer condiționat.

vezi detalii

Casa Breb

Casa Breb are patru camere. Toate camerele din casa Breb sunt utilate cu băi cu cabină de duş (cu hidromasaj), televizor, telefon și internet. Camerele de la etaj dispun de aer condiționat.

vezi detalii

Casa Iza

Casa Iza are patru camere. Toate camerele din casa Iza sunt utilate cu băi cu cabină de duş (cu hidromasaj), televizor, telefon și internet. Camerele de la etaj dispun de aer condiționat.

vezi detalii

Vino să descoperi locuințe tradiționale!

Te așteptăm la restaurant!

sau sună la 0729.883.109

gradina vlahiia

 

ADRESA Albastrelelor 24, Snagov

EMAIL cristian@gradinavlahiia.ro

TELEFON 0729.883.109

PROGRAM Luni - Marti inchis & Miercuri-Duminica 12:00 PM - 22:00 PM

Hartă