zak software to manage hotel reservations

cristian@gradinavlahiia.ro | 0729.883.109 | Albastrelelor 24, Snagov  | Program Luni - Marti inchis & Miercuri - Duminica 12:00 PM - 22:00 PM

cristian@gradinavlahiia.ro | 0729.883.109 | Albastrelelor 24, Snagov

Reguli de vizitare

Formalitățile de cazare se vor face ținând cont de reperul orar obișnuit:

Check-in, începând cu ora 14.00*.
Check-out, până în ora 12.00.
* în eventualitatea unui check-in târziu, solicitat de oaspeții noștri pentru o oră mai puțin obișnuită, vă rugăm să ne anunțați acest lucru din timp
 
Mesele vor fi servite după bunul plac al oaspeților noștri, nu mai târziu de ora 21.00. Programul este maleabil, iar orele exacte vor fi stabilite în funcție de activitățile pe care le alegeți pentru ziua respectivă.
Mic dejun: 8.00 – 10.00
Prânz: 13.00 – 15.00
Cina: 19.00 – 21.00
 
Curățenia și schimbul lenjeriei de pat și al prosoapelor se vor face din trei în trei zile. La cererea oaspeților, aceste servicii pot fi asigurate și zilnic, pentru un cost suplimentar.
Vă rugăm ca la amiază, între orele 14.00 și 17.00, să păstrați liniștea cuvenită pentru odihnă. Seara această regulă va fi respectată după ora 22.00, până la 8 dimineața.
 
Oaspeții care folosesc bucătăriile, sunt rugați să păstreze locul curat și îngrijit. Vă adresăm totodată rugămintea de a spăla vesela și tacâmurile după folosire. La plecarea din camera stingeți lumina, televizorul, plita electrică, instalaţia de aer condiționat și asigurați-vă că ați închis robinetele de apă. Vă rugăm totodată să păstrați volumul televizorului într-o limită rezonabilă, pentru a nu-i deranja pe ceilalți oaspeți.
 
Atunci când serviți masa afară, vă rugăm să nu scoateți scaune, mese sau alte piese de mobilier din camere. Pe de altă parte, vesela și tacâmurile folosite în grădină trebuie să fie aduse înapoi în bucătării.
Grătarul are locul său special amenajat și nu trebuie să fie sub nicio formă mutat din poziția în care se află.
 
Mobilierul din camere, precum și majoritatea obiectelor și podoabelor folosite ca decorațiuni, reprezintă bunuri de familie, adunate în timp și păstrate cu mare grijă. Vă rugăm să le arătați aceeași considerație: orice deteriorare a acestora, din vina oaspeților, va fi compensată – fără excepție – prin plata unor daune.
 
Având în vedere că fumul de țigară ar putea duce la deteriorarea decorațiunilor interioare și pentru a păstra totodată o atmosferă placută și aerisită, fumatul nu este permis în niciuna dintre camere. În Grădină vă rugăm să folosiți scrumierele și coșurile de gunoi.
 
Animalele fermei pot fi hrănite doar cu aprobarea și sub supravegherea celor care se ocupă de îngrijirea lor. Această rugăminte se referă mai cu seamă la câini, deși mai mult ca sigur Riţa și Pompi – mascotele noastre – vor face tot posibilul pentru a vă convinge, cu perseverența specifică rasei teckel sârmos, că sunt o excepție de la această regulă.
 
Culesul fructelor și legumelor se va face numai în prezența personalului care are grijă de fermă.
 
Vă rugăm să țineți cont de prezența celorlalți oaspeți ai Grădinii, astfel încât activitățile și jocurile întreprinse să se desfășoare în limitele unui fond sonor rezonabil. Copiii se pot bucura în voie de locul de joacă ce le este destinat, iar părinților le recomandăm să îi supravegheze îndeaproape, pentru a preîntâmpina orice incident.
 
Oaspeții Grădinii au la dispoziție piscina casei toscane contra cost, între orele 10.00 și 21.00, fie singuri, fie în grupuri de maxim opt persoane. Piscina va fi accesibilă numai pe bază de rezervare, iar regulile de folosire se rezumă la o conduită civilizată, în limitele bunului simț.
 
Oaspeții cazați pot avea invitați, contra cost, numai cu înștiințarea prealabilă și acordul administrației.
Vă rugăm să ne semnalați de îndată apariția unor eventuale probleme sau inconveniente, pentru a fi remediate în cel mai scurt timp posibil.
 
Grădina Vlahiia este un loc liniştit şi dorim să-l păstrăm așa, de aceea ne rezervăm dreptul de a ne alege oaspeții. Persoanele care vor da dovadă de un comportament inadecvat sau de nerespectarea flagrantă a regulilor casei, vor fi rugate să părăsească incinta fermei.
 
Accesul persoanelor care vor să viziteze Grădina Vlahiia sau să participe la activitățile de agrement se face contra cost și sub îndrumarea personalului Grădinii.
Pentru siguranța oaspeților, Grădina Vlahiia dispune de un sistem de supraveghere video.
 
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim ședere plăcută la noi!

gradina vlahiia

 

ADRESA Albastrelelor 24, Snagov

EMAIL cristian@gradinavlahiia.ro

TELEFON 0729.883.109

PROGRAM Luni - Marti inchis & Miercuri-Duminica 12:00 PM - 22:00 PM

Hartă